Bestelwagen belettering

In veel branches en ontelbaar veel bedrijven is het gebruik van bestelwagens niet weg te denken. Een bestelwagen beletteren is dan ook een tactische zet voor elke onderneming. Zo maakt u van uw wagenpark een ware reclamevloot.  Het brengt brand imaging samen met informatie-uitwisseling. Elk voertuig wat u immers passeert zonder belettering is een gemiste potentiële klant!

Waarom uw bestelwagen beletteren bij Auto beletter

Of u nou een bestelwagen van FIAT, Peugeot of Ford bezit, wij kunnen overweg met alle bestelwagens en leveren altijd topkwaliteit. Wij zijn zelfs zo overtuigd van onze kwaliteit, dat wij er zeker zes jaar garantie bij meegeven. Dit geldt niet alleen voor de folie zelf, maar ook voor het plaatsen van de folie. Zo bent u voor vrijwel de gehele economische levensduur van uw bestelwagen gedekt.

Naast kwaliteit is snelheid een belangrijke factor in ons vak. U heeft het voertuig immer nodig voor de bedrijfsvoering dus een bestelwagen beletteren moet snel gebeuren. Het kost veel tijd, en geld, om de bestelwagen af te leveren op locatie om vervolgens het voertuig een dag te missen en ook nog op te moeten halen. Zo’n periode van twee tot drie dagen betekent twee tot drie dagen gemiste omzet omdat de bestelwagen niet ingezet kan worden.

Daarom komt Auto beletter gewoon bij u langs op de zaak. U plant zelf een datum en tijd in waarbij u binnen een week al aan de beurt bent. Onze experts komen dan bij u langs op ter plekke de werkzaamheden uit te voeren. Is het bestelwagen beletteren na enkele uren afgerond? Dan is het voertuig ook direct gebruiksklaar! Ga dezelfde dag nog de weg op met uw nieuwe visitekaartje.

Gratis ontwerp

Als u een bedrijf hebt weet u als geen ander dat het veel tijd en geld kost om media te laten ontwerpen. Een bestelwagen beletteren valt dan ook onder deze categorie. Richt u liever uw tijd op uw werk, in plaats van het ontwerpen van de reclame op uw bestelwagen? Dan heeft Auto beletter de oplossing voor u. Bij het aanvragen van een offerte kiest u namelijk uit een vooraf geselecteerd aanbod van manieren om uw bestelwagen te beletteren. Vervolgens geeft u uw contactgegevens op zodat wij u kunne bereiken en geeft u exact aan wat uw wensen en behoeften zijn voor het ontwerp. Onze designers gaan dan voor u aan de slag om binnen 24 uur een offerte retour te sturen met een prachtontwerp.