Personenauto belettering

Auto bestickeren voor een personenauto

Wilt u reclame maken voor uw bedrijf door uw eigen auto of auto van de zaak te laten bestickeren? Dat is een slim idee! Er ontstaat echter wel een probleem wanneer u uw personenauto voor lange tijd kwijt bent. U hebt de auto immers gewoon nodig.

Auto beletter begrijpt dat. Daarom zorgen wij ervoor dat uw auto vakkundig en bliksemsnel zijn make over ontvangt. Als u een afspraak bij ons inplant, wordt diezelfde dag de auto bestickert en wel aan u afgeleverd.

Waarom personenauto belettering bij Auto beletter

 

Wij prijzen onze medewerkers op de kwaliteit van de service en producten die wij leveren. De vorm van reclame wordt op jouw auto goed zichtbaar. Daarom maken wij exclusief gebruik van folie van topkwaliteit voor het beletteren van een personenauto. Dit doen wij voor vaste lage prijzen en voor elk model en type auto. U kunt dus bij ons terecht ongeacht of u een Renault, Audi of Tesla rijdt.

Kent u dat? U wilt een ontwerp laten bedrukken op folders of een reclamebord. Echter heeft u geen enkel idee hoe u dat ontwerp tot leven krijgt. Ook dan bieden wij bij Auto beletter de oplossing. Onze ontwerpers gaan namelijk samen met u aan de slag om een prachtdesign met volle kleur te ontwikkelen die volledig aansluit op uw wensen en behoeftes. 

Als er meerdere auto’s bestickert moeten worden, kunt u uiteraard een leuke korting verachten. Wij maken dan een nog scherpere offerte op maat.

Hoe het werkt

Hoewel het gehele proces zeer klein en bescheiden is, begint het allemaal met een offerte op maat. Hierin worden de auto bestickeren kosten duidelijk. Des te specifieker u bent met uw wensen, hoe meer wij het ontwerp hierop aan kunnen sluiten! In de aanvraag beschrijft u exact om hoeveel personenauto’s het gaat, welke soort belettering toegepast moet worden en wat u ontworpen wilt hebben. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte met een prijs. Als u akkoord gaat met de offerte plannen we een afspraak in en kunnen we binnen een week uw order afgehandeld hebben! Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen op locatie (autobelettering Apeldoorn)!